kort om skien rotary klubb

Skien Rotary Klubb er en av landets eldste rotary-klubber. Den ble chartret den 8. februar 1927.  Under fanen Hvorfor Rotary vil du finne en utdypende forklaring på hvorfor vi er til.

Vi har vel seksti samfunnsengasjerte kvinner og menn fra ulike yrker som medlemmer. Men vi er stadig på jakt etter nye medlemmer. Den enkleste måten å komme i kontakt med oss på, er gjennom et medlem.

Møtene holder vi på Thon Hotel Høyers i Skien, hver onsdag mellom klokken 19 og 20, men allerede kl 18,30 er mange på plass for å få seg en prat og en kopp kaffe før møtet begynner.

Temaene på møtene favner vidt – og omfatter alt fra aktuelle samfunnsspørsmål til arbeidsliv, historie, sport og politikk. Programmet for inneværende termin finner du i spalten til venstre.  Se under fanen Møter, der finner du møtekalenderen. 


Klubben har også engasjert seg i flere prosjekter som omfatter alt fra å følge gamle på tur - til opplevelsesdager for syke barn, innsamling til nødstedte i andre land og ungdomsutveksling.

Vi synes det er hyggelig å ha gjester på møtene våre.  Ta gjerne kontakt med presidenten (Ole Johnny Hansen tlf 91695812) på forhånd. 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Thon Hotel Høyers
Adresse: Kongensgate 6
Postnummer: 3717
Sted: Skien
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no

Klubbens møter:

Plastspisende fartøy

2023-02-15 19:00 - 19:00

Vinterferie - Mørefri

2023-02-22 19:00 - 20:00

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...